Scherpgeprijsd topvlees

Als Halal Slagerij is Atlantic gespecialiseerd in lams-, rund- en kippenvleesproducten. Daarnaast hebben wij regelmatig konijn en kalkoen. Stuk voor stuk scherpgeprijsd topvlees van gerenommeerde leveranciers en gegarandeerd Halal geslacht. Zin in iets typisch Marokkaans? Probeer onze zelfgemaakte merguez, pittig gekruide worstjes van kip of rund.

Lam
Liefhebbers van lamsveels zijn bij Atlantic aan het juiste adres. Met onze sappige lamsschouder of -schenkels (met of zonder bot) serveert iedere kok de meest heerlijke stoofgerechten, zoals een authentieke Marokkaanse tajine of een Italiaanse osso bucco. Of maak eens iets verrassends met onze malse lamsbouten of karbonades. Ideaal voor op de grill.

Rund
Dol op gehakt en runderlap? Gek op voordelig? Probeer het zelf. Voor de liefhebber van stoofvlees hebben wij prachtige runderlappen, ideaal voor sappig ‘draadjesvlees’ en voor een zacht prijsje. Wordt het gehakt? Ons zelfgedraaide gehakt is vetarm en gemaakt van 100% uitstekend rundvlees.

Kip
Of het nu gaat om een hele kip, poten, vleugels, filets, drumstick of borrelhapjes, Atlantic heeft het in huis. Naast de klassieke kippenborstflilet zijn kippendijfiletjes tegenwoordig populair, het meer doorregen vlees blijft ook bij langere bereiding sappig en mals.

Waar vindt u ons

Wilt u ons spreken?

Tel: (0172) - 750403 / 0684 185480
Email: slagerijatlantic@gmail.com
Maak contact

Meer weten? Speciale wensen?

Naast ons uitgebreide vaste assortiment hebben wij soms ook speciale producten, zoals: dophanen en andere kipvarianten. Ook hebben wij regelmatig longhaas, vinkenlap, staartstukken en andere vergeten rundvlees in huis. Heeft u speciale wensen? Vraag het ons. Op bestelling is veel mogelijk.

Back to top